Klantenservice

Contactgegevens

Team Soshawl
Hedy Berkelmans & Janneke Heetkamp
info@soshawl.nl  tel. 06-48937165.
Soshawl.nl staat geregistreerd onder:
Janneke Heetkamp
KVK 80607020 | BTW.nr
NL003464729B05
Mede eigenaar van Soshawl.nl is:
HEBBEH Bracelets & Joywear
Hedy Berkelmans
Botermarkt 11
Heusden
KVK 64269426 | BTW.nr. 
NL001785267B41      

Volg ons op:

Webwinkelkeurmerk

Op dit moment wordt onze website gekeurd voor webwinkelkeurmerk. Dit neemt een paar dagen in beslag. Zodra dit goedgekeurd is, komt het keurmerk op onze site te staan. 

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. De meeste artikelen zijn nl. uit voorraad leverbaar. Mocht het niet lukken, dan stellen wij je hiervan uiteraard op de hoogte. 

Betaalwijze

Betaling gaat via iDeal of creditcard.

Verzending

Wij verzenden onze artikelen met PostNL, afhankelijk van de grootte van de shawl kan deze per brievenbuspost of als pakketpost. Bij meerdere shawls wordt automatisch voor een pakketpost tarief gekozen. De kosten hiervoor staan genoemd in je winkelmand. Bestelling boven EUR 75,- is gratis. 

De bestelling kan ook opgehaald worden bij HEBBEH bracelets&joywear in Heusden. Deze keuze kun je maken bij het afrekenen.

Retourneren

Wil je iets terugsturen, dat is geen probleem. Ons zichttermijn is 30dagen, binnen dit termijn kun je je artikel herroepen. De artikelen zijn ongedragen en nog voorzien van originele labels. Stuur eerst een mail naar info@soshawl.nl, je krijgt dan een bevestiging om het artikel terug te sturen. Zonder bevestiging kan het artikel niet retour gestuurd worden. Dit kan retour naar: 

Soshawl
Eikenstraat 9
5253 BP Nieuwkuijk

De verzendkosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Als je in de mogelijkheid bent, mag je het ook afgeven. 

Na ontvangst van het teruggezonden pakket, wordt het bedrag binnen 7 dagen teruggestort op je rekening. 

Wij gaan er vanuit dat alles duidelijk is, maar mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan mag je deze altijd mailen naar info@soshawl.nl. Binnen 1 werkdag krijg je antwoord van ons. 

De waardering van www.soshawl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.